Appartement huren: niet meer beschikbaar Verspronckweg in Haarlem

  • 173 m2
  • 4 kamers
  • ? Begindatum
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Haarlem. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Deze woning is gesitueerd in een indrukwekkend monumentaal schoolgebouw uit de jaren 20, gelegen in de gewilde Kleverpark buurt dat is getransformeerd in 2022 tot 178 luxe, gerenoveerde en nieuwgebouwde appartementen. Tevens zijn er bij het complex twee gemeenschappelijke tuinen, gemeenschappelijke fiets bergingen en gemeenschappelijke elektrische deelauto’s en -fietsen via het bedrijf HELY Deelvervoer.

Alle appartementen zijn voorzien van een vloerverwarming/koelsysteem in gecombineerd met een waterpomp (geen gas in het gebouw). De woningen worden opgeleverd ZONDER vloerbedekking, gordijnen of lampen – de huurder dient dit zelf te regelen. Aan het einde van de huurperiode dient de woning in dezelfde beginstaat te worden opgeleverd, tenzij de volgende huurder bereid is deze toegevoegde zaken over te nemen.

Dit bijzondere Penthouse appartement aan de Verspronckweg 150 C20, gelegen op de derde en vierde woonlaag wordt aangeboden inclusief TWEE parkeerplaatsen in de ondergelegen garage EN een externe berging. De woning heeft twee dakterrassen(zuid-&noordkant). De vorige huurder van C20 biedt de vloeren en gordijnen ter overname aan.

Indeling: entree, gang met toilet en wasruimte. Zeer grote open woonkamer met complete keuken (met vaatwasser, combi-oven, koelkast met vriesvak en afzuigkap), waar de balken in de kap zichtbaar zijn. Onder de trap naar de slaapverdieping is een ruime kast.
Slaapverdieping: vide met zicht op de woonkamer. Inpandige berging, badkamer met ruime wastafel en inloopdouche. Gang die toegang geeft tot 2 slaapkamers en de master bedroom, met ook hier weer balken in het zicht. Zowel vanuit de gang als iedere slaapkamer is er toegang tot één van de twee dakterrassen met uitzicht over Haarlem, zodat u 's morgen op het ene terras van uw kopje koffie kunt genieten en 's avonds kunt dineren op het andere terras.

Waarborgsom is afhankelijk van de persoonlijke situatie van de huurder (als u bijvoorbeeld zzp'er bent of minder dan 6 maanden in Nederland heeft gewoond is de borg 2 maanden).

Diversen:
Woonoppervlakte 173m2;
3 slaapkamers;
Twee dakterrassen;
Volledig keuken (vaatwasser, koelkast met vriesvak, inductie kookplaat, combi-oven) en badkamer (uit 2022), alle muren zijn behang klaar en geschilderd;
Verder wordt de woning kaal opgeleverd: bij C20 zijn de laminaat vloer en gordijnen ter overname van vorige huurder;
GEEN GAS IN HET GEHELE COMPLEX;
Vloerverwarming en -koeling;
Minimaal huurperiode is 12 maanden, onbepaalde huurovereenkomst;
Borg maximaal 2 maanden;
Niet geschikte voor studenten of kandidaten zonder inkomsten of vermogen (ook niet met een borgsteller).
Huisdieren wel toegestaan.

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Haarlem
Wijk/buurt: Kleverpark-noord
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Begindatum: Vraag de adverteerder
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart