Appartement huren: niet meer beschikbaar Spaarnwouderstraat in Haarlem

  • 115 m2
  • 3 kamers
  • ? Begindatum
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Haarlem. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

UNIEK EN PRACHTIG GERENOVEERD ZEER LUXE 2 SLAAPKAMER APPARTEMENT IN HARTJE CENTRUM MET DAKTERRAS

Let op ook geschikt als praktijkruimte aan de voorzijde

Indeling: hal met voorkamer/ slaapkamer, 2e slaapkamer met badkamer toilet en buitentje, zeer gave woonkamer met gietvloer ca 12 meter diep met open keuken, de dakkapel is volledig van in glas uitgevoerd, ook is er een wenteltrap naar het dakterras. Zie ook de inspiratiefoto van de woonkamer

Terwijl de woning binnen een oase van rust biedt, ligt het bruisende stadsleven op een steenworp afstand. U kijkt uit op open vaarwater met zeilboten en sloepjes en werkelijk alle hotspots bevinden zich om de hoek. Winkels, ateliers en zelfs een barbershop. Eetcafe’s en restaurants zoals Colette, Fishbar Monk, ML en La Cucina di Georgia, maar ook uitgaansgelegenheden en musea zoals Het Teylers, de Toneelschuur, de Stadsschouwburg en de Philharmonie bevinden zich op loopafstand. Het huis ligt gunstig ten opzichte van de uitvalswegen naar Amsterdam, Schiphol, Utrecht en Den Haag. De bossen, de duinen en de stranden van Zandvoort en Bloemendaal zijn voor iedere Haarlemmer een belangrijke plek voor ontspanning en plezier en met de fiets bereikbaar.

Opleveringsniveau:
Deels gestoffeerd

Lees meer met een abonnement!

Algemene informatie

Stad Haarlem
Wijk/buurt: Burgwal
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Begindatum: Vraag de adverteerder
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart