Appartement huren: niet meer beschikbaar Verspronckweg in Haarlem

  • 141 m2
  • 3 kamers
  • ? Begindatum
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Haarlem. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Deze woning is gesitueerd in een indrukwekkend monumentaal schoolgebouw uit de jaren 20, gelegen in de gewilde Kleverpark buurt dat is getransformeerd in 2022 tot 178 luxe, gerenoveerde en nieuw gebouwde appartementen. Ook zijn er bij het complex twee gemeenschappelijke tuinen, gemeenschappelijke fietsenbergingen en gemeenschappelijke elektrische deelauto’s en -fietsen via het bedrijf HELY Deelvervoer.

Alle appartementen zijn voorzien van een vloerverwarming/koelsysteem in gecombineerd met een waterpomp (geen gas in het gebouw). De woningen worden opgeleverd ZONDER vloerbedekking, gordijnen of lampen – de huurder dient dit zelf te regelen. Aan het einde van de huurperiode dient de woning in dezelfde beginstaat te worden opgeleverd, tenzij de volgende huurder bereid is deze toegevoegde zaken over te nemen.

Dit bijzondere maisonnette appartement aan de Verspronckweg 150 A26, gelegen op de begane grond, wordt aangeboden inclusief een parkeerplaats in de ondergelegen garage en een externe berging. De huidige huurder van A26 biedt in ieder geval de vloer ter overname aan. Helaas geven de foto's niet de fijne sfeer in de woning weer.

Indeling:
entree, hal met toegang tot de berging en de slaapkamer. Ruime L-vormige woonkamer met complete open keuken (v.v. inductiekookplaat, vaatwasser, combi-oven/magnetron, koelkast met vriesvak en afzuigkap). Badkamer met inloopdouche en wastafel. Toilet. Deur naar terras over de volle breedte van het appartement.

Trap naar 2e verdieping: zeer ruime open vide met zicht op de woonkamer (diverse gebruiksmogelijkheden) en toegang tot berging met aansluiting wasmachine en droger. Deur naar open vide met met zicht op de slaapkamer, goed te gebruiken als slaapruimte.

Waarborgsom is afhankelijk van de persoonlijke situatie van de huurder (als u bijvoorbeeld zzp'er bent of minder dan 6 maanden in Nederland heeft gewoond is de borg 2 maanden).

Diversen:
Woonoppervlakte 141m2;
Loft appartement met dichte slaapkamer.
Ruim terras.
Volledig keuken (vaatwasser, koelkast met vriesvak, inductie kookplaat, combi-oven/magnetron) en badkamer (uit 2022), alle muren zijn behang klaar en geschilderd;
Verder wordt de woning kaal opgeleverd: bij dit appartement is in ieder geval de vloer ter overname van huidige huurder;
GEEN GAS IN HET GEHELE COMPLEX;
Vloerverwarming en -koeling;
Minimaal huurperiode is 12 maanden, onbepaalde huurovereenkomst;
Borg maximaal 2 maanden;
Niet geschikte voor studenten of kandidaten zonder inkomsten of vermogen (ook niet met een borgsteller).
Huisdieren wel toegestaan.

Lees meer met een abonnement!

Algemene informatie

Stad Haarlem
Wijk/buurt: Kleverpark-noord
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Begindatum: Vraag de adverteerder
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart