Appartement huren: niet meer beschikbaar Verspronckweg in Haarlem

  • 96 m2
  • 2 kamers
  • ? Begindatum
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Haarlem. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

DE FOTO'S VAN HET APPARTEMENT ZIJN EEN IMPRESSIE!

Deze woning is gesitueerd in een indrukwekkend monumentaal schoolgebouw uit de jaren 20, gelegen in de gewilde Kleverpark buurt dat is getransformeerd in 2022 tot 178 luxe, gerenoveerde en nieuwgebouwde appartementen. Ook zijn er bij het complex twee gemeenschappelijke tuinen, gemeenschappelijke fiets bergingen en gemeenschappelijke elektrische deelauto’s en -fietsen via het bedrijf HELY Deelvervoer.

Alle appartementen zijn voorzien van een vloerverwarming/koelsysteem in gecombineerd met een waterpomp (geen gas in het gebouw). De woningen worden opgeleverd ZONDER vloerbedekking, gordijnen of lampen – de huurder dient dit zelf te regelen. Aan het einde van de huurperiode dient de woning in dezelfde beginstaat te worden opgeleverd, tenzij de volgende huurder bereid is deze toegevoegde zaken over te nemen.

Dit bijzondere loft appartement aan de Verspronckweg 150 A14, gelegen op de begane grond, wordt aangeboden inclusief een parkeerplaats in de ondergelegen garage en een externe berging. Mogelijk heeft de huidige huurder zaken ter overname.

Indeling:
entree, ruime L-vormige woonkamer. Complete keuken (v.v. inductiekookplaat, vaatwasser, combi-oven/magnetron, koelkast met vriesvak en afzuigkap). Badkamer met inloopdouche en wastafel. Toilet. Deur naar terras over de volle breedte van het appartement,

Trap naar verdieping: zeer ruime open vide met zicht op de woonkamer (slaapruimte). Berging met aansluiting wasmachine en droger.

Waarborgsom is afhankelijk van de persoonlijke situatie van de huurder (als u bijvoorbeeld zzp'er bent of minder dan 6 maanden in Nederland heeft gewoond is de borg 2 maanden).

Diversen:
Woonoppervlakte 96m2;
Loft-appartement met open slaapgedeelte.
Volledige keuken (vaatwasser, koel-/vriescombinatie, inductiekookplaat, combi-oven) en badkamer (uit 2022), alle wanden zijn gestuct en geschilderd;
Verder wordt de woning kaal/ongemeubileerd opgeleverd: Mogelijk heeft de huidige huurder zaken ter overname;
GEEN GAS IN HET HELE COMPLEX;
Vloerverwarming en -koeling;
Minimale huurperiode bedraagt 12 maanden, huurovereenkomst voor onbepaalde tijd.
Borg maximaal 2 maanden;
Niet geschikt voor studenten of kandidaten zonder inkomen of voldoende vermogen om de huur te betalen (ook niet met garantsteller).
Huisdieren zijn toegestaan.

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Haarlem
Wijk/buurt: Kleverpark-noord
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Begindatum: Vraag de adverteerder
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart