Appartement huren: niet meer beschikbaar Verspronckweg in Haarlem

  • 96 m2
  • 2 kamers
  • 17 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Haarlem. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Deze woning is gesitueerd in een indrukwekkend monumentaal schoolgebouw uit de jaren 20, dat is getransformeerd in 2022 tot 178 luxe, gerenoveerde en nieuwgebouwde appartementen en gelegen in de gewilde Kleverpark buurt. Bij het complex zijn twee gemeenschappelijke tuinen, gemeenschappelijke fietsenbergingen en elektrische deelauto’s en -fietsen via het bedrijf HELY Deelvervoer.

Alle appartementen zijn voorzien van een warmte/koelsysteem in combinatie met een waterpomp (geen gas in het gebouw). De woningen worden opgeleverd ZONDER vloerbedekking, gordijnen of lampen – de huurder dient dit zelf te regelen. Aan het einde van de huurperiode dient de woning in dezelfde beginstaat te worden opgeleverd, tenzij de volgende huurder bereid is de toegevoegde zaken over te nemen.

Dit bijzondere loft appartement aan de Verspronckweg 150 A32 met een ruim terras over de volle breedte van het appartement, is gelegen op de begane grond en wordt aangeboden inclusief een parkeerplaats in de ondergelegen parkeergarage. De huidige huurder biedt diverse zaken aan ter overname.

Indeling:
entree, open woonkamer met complete keuken (vv vaatwasser, combi-oven, koelkast met vriesvak en afzuigkap). Gang die toegang geeft tot de badkamer met inloopdouche en wastafel en de aparte toilet.
Slaapverdieping: open vide met zicht op de woonkamer. Inpandige berging met aansluiting voor wasmachine en droger.

Waarborgsom is afhankelijk van de persoonlijke situatie van de huurder (als u bijvoorbeeld zzp'er bent of minder dan 6 maanden in Nederland heeft gewoond is de borg 2 maanden).

Diversen:
Woonoppervlakte 96 m2;
Parkeer plaats in de ondergrondse garage;
Ruim terras over volle breedte;
Open slaap vide;
Volledig keuken (vaatwasser, koelkast met vriesvak, inductie kookplaat, combi-oven) en badkamer (uit 2022), alle muren zijn behang klaar en geschilderd;
Verder wordt de woning kaal opgeleverd: de huidige huurder biedt zaken ter overname aan;
GEEN GAS IN HET GEHELE COMPLEX;
Vloerverwarming en -koeling;
Huurprijs is exclusief servicekosten (n.t.b);
Minimaal huurperiode is 12 maanden, huurovereenkomst voor onbepaalde tijd;
Borg maximaal 2 maanden;
Huisdieren zijn toegestaan;

Niet geschikte voor studenten of kandidaten zonder inkomsten of vermogen (ook niet met een borgsteller).

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Haarlem
Wijk/buurt: Kleverpark-noord
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart