Appartement huren: niet meer beschikbaar Verspronckweg in Haarlem

  • 156 m2
  • 3 kamers
  • 17 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Haarlem. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Deze woning is gesitueerd in een indrukwekkend monumentaal schoolgebouw uit de jaren 20, gelegen in de gewilde Kleverpark buurt dat is getransformeerd in 2022 tot 178 luxe, gerenoveerde en nieuwgebouwde appartementen. Ook zijn er bij het complex twee gemeenschappelijke tuinen, gemeenschappelijke fiets bergingen en gemeenschappelijke elektrische deelauto’s en -fietsen via het bedrijf HELY Deelvervoer.

Alle appartementen zijn voorzien van een vloerverwarming/koelsysteem in gecombineerd met een waterpomp (geen gas in het gebouw). De woningen worden opgeleverd ZONDER vloerbedekking, gordijnen of lampen – de huurder dient dit zelf te regelen. Aan het einde van de huurperiode dient de woning in dezelfde beginstaat te worden opgeleverd, tenzij de volgende huurder bereid is deze toegevoegde zaken over te nemen.

Dit bijzondere appartement aan de Verspronckweg 150 CA10, gelegen op de begane grond, wordt aangeboden inclusief twee parkeerplaatsen in de ondergelegen garage en een externe berging. De woning is voorzien van een visgraat parketvloer in woonkamer en keuken.

Indeling:
entree met bergkast met aansluiting wasmachine en droger, toilet. Woonkamer met prachtige lambrisering en inbouwkasten en voor de ramen 2 knusse ingebouwde zitbankjes. Complete open keuken met kookeiland (vv vaatwasser, combi-oven, koelkast met vriesvak en afzuigkap) met ook hier prachtige inbouwkasten. aansluitingen voor wasmachine en droger. Vanuit de woonkamer toegang tot de eerste slaapkamer.
Vanuit de entree toegang tot de badkamer met inloopdouche en wastafel en toegang tot de 2de slaapkamer. Via een klein trapje toegang tot het zeer brede terras.

Trap naar de entresol (hoogte ca. 1.75m): overloop met toegang tot berging en vide.

Waarborgsom is afhankelijk van de persoonlijke situatie van de huurder (als u bijvoorbeeld zzp'er bent of minder dan 6 maanden in Nederland heeft gewoond is de borg 2 maanden).

Diversen:
Woonoppervlakte 156 m2 (exclusief entresol);
Ruime terras;
Volledig keuken (vaatwasser, koelkast met vriesvak, inductie kookplaat, combi-oven) en badkamer (uit 2022), alle muren zijn behang klaar en geschilderd;
Verder wordt de woning kaal opgeleverd: bij C16 is de laminaat vloer, wat gordijnen en meubels ter overname van vorige huurder;
GEEN GAS IN HET GEHELE COMPLEX;
Vloerverwarming en -koeling;
Minimaal huurperiode is 12 maanden, onbepaalde huurovereenkomst;
Borg maximaal 2 maanden;
Niet geschikt voor studenten of kandidaten zonder inkomsten of vermogen (ook niet met een borgsteller).
Huisdieren wel toegestaan.
Voor meer informatie en FAQ’s verwijzen we naar de site hurenindemeester.

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Haarlem
Wijk/buurt: Kleverpark-noord
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart