Appartement huren: niet meer beschikbaar Grote Houtstraat in Haarlem

  • 101 m2
  • 3 kamers
  • 21 Per direct
  • 29 Bepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Haarlem. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Dit schitterende monumentale pand is volledig gerenoveerd tot een modern en stijlvol stads appartement met dakterras en twee ruime slaapkamers. De woning wordt gestoffeerd opgeleverd, met PVC vloeren in visgraatpatroon, hoge plafonds en indrukwekkende zwarte stalen deuren. De nieuwe keuken en badkamer zijn van alle luxe voorzien. Vanuit de keuken geven openslaande deuren toegang tot het ruime, zonnige dakterras. In dit heerlijke appartement gelegen op een van de mooiste stukjes van de Grote Houtstraat beleef je het Haarlemse stadsleven op hoog niveau.

Haarlem, en in het bijzonder deze locatie, ligt op slechts 30 minuten (of minder) reisafstand van Amsterdam (Centraal station, de Zuidas en Sloterdijk) en binnen een uur reis je naar Leiden, Den Haag en Rotterdam. Deze stad is favoriet onder jonge professionals, die vaak in andere steden werken, vanwege de afstand tussen wonen en werken, de charme en het karakter van de stad, de geweldige winkels en goede restaurants. Daarnaast geniet iedere inwoner van de stad van de ‘achtertuin’ van Haarlem: het prachtige Nationaal Park Zuid-Kennemerland, de duinen en het strand.

Indeling:
Eerste verdieping: overloop met videofoon, toilet en wasruimte. Zwarte/glazen deuren naar eetkamer en keuken met inbouwapparatuur en twee stel openslaande deuren naar het dakterras. De woonkamer ligt aan de voorzijde van de woning, met uitzicht op de bruisende winkelstraat. Trap naar;
Tweede verdieping: Overloop, twee slaapkamers (een aan de voorzijde en een aan de achterzijde), badkamer met ruime douche, dubbele wastafel en 2e toilet.

Divers:
Woonoppervlakte ca. 101 m2;
Fraai gerenoveerd met hoogwaardige afwerking;
Zonnig, privé dakterras;
2 slaapkamers, moderne badkamer en keuken;
Woning wordt gestoffeerd te huur aangeboden (zoals te zien op de foto's)
Huurprijs is exclusief g/w/e/ TV & internet / Gemeentelijke heffingen;
Verhuurder heeft het recht van gunning.

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Haarlem
Wijk/buurt: Heiliglanden
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Gemeubileerd
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart