Appartement huren: niet meer beschikbaar Grote Houtstraat in Haarlem

  • 101 m2
  • 3 kamers
  • ? Begindatum
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Haarlem. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Dit schitterende authentieke pand is volledig gerenoveerd tot een modern en stijlvol stads appartement met dakterras en twee ruime slaapkamers. De woning wordt gestoffeerd opgeleverd met PVC vloeren met vissengraat patroon, hoge plafonds en indrukwekkende zwarte stalen deuren. Een moderne nieuwe keuken en badkamer welke van alle luxe zijn voorzien en een heerlijk zonnig en prive dakterras. Een geweldige mix van authentiek en modern. Gelegen aan een van de mooiste stukjes van de Grote Houtstraat biedt dit heerlijke appartement het stadsleven in Haarlem op luxe niveau.

Haarlem, en in het bijzonder deze locatie, is slechts 30 minuten (of minder) met het openbaar vervoer naar Amsterdam (Centraal station, de Zuidas en Sloterdijk bijvoorbeeld) en binnen een uur reis je naar Leiden, Den Haag en Rotterdam. Deze stad is een grote favoriet geworden onder jonge professionals, die vaak in verschillende steden werken, door de afstand tussen wonen en werken, de charme en het karakter van de stad, de geweldige winkels en goede restaurants. Daarnaast geniet iedere inwoner van de stad van de ‘achtertuin’ van Haarlem: het prachtige Nationaal Park Zuid-Kennemerland, de duinen en het strand.

Indeling:
Ingang; hal en trap naar;
Eerste verdieping: overloop met videofoon, toilet en wasruimte. Zwarte/glazen deuren naar keuken en eetkamer met inbouwapparatuur en twee sets openslaande deuren naar het dakterras. Vanuit de overloop via moderne en suite deuren is de woonkamer aan de voorzijde van de woning gelegen met uitzicht op de bruisende winkelstraat. Trap naar;
Tweede verdieping: Overloop, twee slaapkamers (een aan de voorzijde en een aan de achterzijde), badkamer met ruime douche, dubbele wastafel en 2e toilet.

Bijzonderheden:
Woonoppervlakte 101 m2
Goed gerenoveerd met hoogwaardige afwerking en in overeenstemming met het traditionele pand;
Centraal gelegen in de populaire Grote Houtstraat;
Prive en zonnig dakterras;
2 slaapkamers, moderne badkamer en keuken;
Woning wordt gestoffeerd te huur aangeboden (zoals te zien op de foto's)
Huurprijs is exclusief g/w/e/ TV & internet / Gemeentelijke heffingen;
Verhuurder heeft recht van gunning.

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Haarlem
Wijk/buurt: Heiliglanden
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Gemeubileerd
Huisgenoten: Geen
Begindatum: Vraag de adverteerder
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart