Appartement huren: niet meer beschikbaar Zijlweg in Haarlem

  • 73 m2
  • 3 kamers
  • 19 Per direct
  • 30 Bepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Haarlem. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Elegant, licht gestoffeerd appartement met 2 slaapkamers en dakterras. De woning is gelegen op de 1e verdieping van dit grote huis gebouwd in 1892 en gerenoveerd tot een extreem hoog niveau om 4 indrukwekkende 3-kamer appartementen te creëren, alle met een ‘A’ energielabel. Tijdens de renovatie is ervoor gezorgd om de traditionele kenmerken zoveel mogelijk te behouden en om de moderne faciliteiten op te nemen die van een woning van dit niveau worden verwacht. De woning ligt op steenworp afstand van het bruisende centrum van Haarlem met haar bekroonde winkels en restaurants.

Begane grond: Opvallende entree en gemeenschappelijke hal, hal met meterkasten en trap naar
1e verdieping: voordeur van het appartement. Hal die leidt naar de ruime woonkamer met houten vloer, hoge plafonds en grote (dubbel glas) raampartijen. Open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur (Siemens) en een Quooker. De eerste slaapkamer is aan de achterzijde van de woning met hoge raampartijen (inclusief gordijnen) en heeft toegang tot het grote dakterras/balkon. Moderne, luxe badkamer met dubbele wastafel, toilet en inloop regendouche. De tweede slaapkamer, ook aan de achterzijde van het huis, is een paar treden lager dan de rest van het appartement en geeft een apart gevoel, perfect voor een logeerkamer of kantoor. De woning beschikt over een was-/voorraadkast. Een eigen berging voor elke woning, handig voor fietsen, is gelegen aan de achterzijde van het pand en heeft toegang vanuit de zijstraat.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlak ca. 74 m2
- Groot balkon/dakterras
- Schuur ( 6 m2)
- 2 slaapkamers, luxe moderne keuken en badkamer
- Woning wordt gestoffeerd opgeleverd met gordijnen, verlichting, vloeren, volledig ingerichte keuken en badkamer.
- Huurprijs is exclusief g/w/e/TV internet
- Energielabel A
- Verhuurder behoudt zich het recht van gunning voor

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Haarlem
Wijk/buurt: Garenkokerskwartier
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Gemeubileerd
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart