Appartement huren: niet meer beschikbaar Duvenvoordestraat in Haarlem

  • 43 m2
  • 2 kamers
  • 19 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Haarlem. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Per direct te huur,

In het geliefde Garenkokerskwartier ligt deze charmante gestoffeerde benedenwoning met een gebruiksoppervlak van circa 43 m2. De woning verkeert in goede staat van onderhoud en heeft een kleine patio ( 4 m2 ) met veel privacy.

De woning is compact, maar handig ingedeeld en verkeert in goede staat van onderhoud. Bij binnenkomst vind je rechts de keuken met een raam aan de straatzijde, aansluitend een toilet met wasmachineaansluiting en wasmachine. De open en lichte woonkamer bevindt zich aan de straatzijde. Aan de achterkant van de woning bevind zich de slaapkamer, de badkamer met douche en de tuindeur naar patio.

De Duvenvoordenstraat ligt in de gezellige en rustige woonwijk Het Garenkokerskwartier, op SLECHTS 5 minuten lopen van het historische centrum van Haarlem. In de wijk bevinden zich veel kleine winkels zoals een groenteboer, wijnhandel Grape District, postkantoor, kapper, bouwmarkt Kluswijs, stomerij Sassen en de bekende bloemenwinkel Jasmijn. Ook om lekker uit eten te gaan hoef je de wijk niet uit. Van pizzeria tot Chinees restaurant, alles is letterlijk in de buurt.

De combinatie van winkels, restaurants, en veel cultuur maken Het Garenkokerskwartier tot een geliefde wijk om te wonen.

Zowel het authentieke centrum van Haarlem, als het Centraal Station bevinden zich op 5 minuten loopafstand.

Strand, zee en duinen op fietsafstand
Huurprijs € 1.050,- per maand exclusief Gas, Elektra, Water, Etc.

Waarborgsom € 1.750,-

Bij interesse stuur een mail naar arend@nuwoonruimte.nl met een korte omschrijving over jezelf en betreffende huurperiode, soort werk, werkgever, inkomen en het aantal personen dat gaat huren. Bij grote voorkeur een link naar je LinkedIn profiel.

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Haarlem
Wijk/buurt: Garenkokerskwartier
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Gemeubileerd
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart