Appartement huren: niet meer beschikbaar Engelenburg in Haarlem

  • 100 m2
  • 4 kamers
  • 21 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Haarlem. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Licht, modern en goed onderhouden! Vlakbij recreatiegebied 'de Molenplas' gelegen in de meest zuidelijke Haarlemse woonwijk Molenwijk bieden wij deze semi gemeubileerde en zeer grote 4-kamer appartement (100 m2) met op het zuiden gesitueerde balkon aan. Ideaal gelegen ten opzichte van het diverse openbaar vervoer mogelijkheden en meerdere uitvalswegen richting Amsterdam, Schiphol, Haarlem centrum en Hoofddorp.

Rondom het complex is voldoende gratis parkeergelegenheid. Op zeer korte loopafstand van het kleine winkelcentrum Molenwijk (met o.a. supermarkt Jumbo, Bakkerij Vink, Tino's bloemen en planten, Lektuurshop B. PASTOR etc.). Vlakbij het grote overdekte winkelcentrum Schalkwijk en openbaar vervoer en ook dichtbij het altijd bruisende centrum van Haarlem. Uitvalswegen richting Amsterdam - Schiphol en de rest van de Randstad zijn op 7 minuten afstand.

Parterre: Centrale entree in hal voorzien van twee entree deuren, trappenhuis en lift.

Ruim zonnig en licht 4-kamer appartement, met 3 ruime slaapkamers (1 kamer is nu een werkkamer), met heerlijk balkon op het zuiden in Haarlem Zuid.

Entree:
Hal, met toegang tot de woonkamer, het toilet, badkamer, 3 slaapkamers.
Mooie open keuken inclusief inbouwapparatuur en een lichte laminaten vloer. In de moderne badkamer bevindt zich een bad en inloopdouche.

Woonoppervlakte: 100 m2.

Kortom een zeer groot en recentelijk compleet gerenoveerd appartement beschikbaar voor een huurperiode van maximaal 24 maanden of minimaal 12 maanden.

Email ons op info@nuwoonruimte.nl voor de KOM & KIJK op 15 november 2019 tussen 17.00 uur en 18.00 uur. Je dient je wel aan te melden.

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Haarlem
Wijk/buurt: De Burgen
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart