Appartement huren: niet meer beschikbaar Morinnesteeg in Haarlem

  • 84 m2
  • 2 kamers
  • 21 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Haarlem. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Prachtig ruim appartement van circa 84 m2, gelegen in statig monumentaal pand met hoge plafonds in de Smedestraat in hartje Haarlem centrum, dichtbij de Grote Markt met zijn gezellige kroegjes, café's en restaurants. Op zaterdag de markt om de hoek!
In het verleden was hier de Toneelschuur gevestigd, maar in 2015 is het gebouw volledig gerenoveerd tot appartementencomplex met behoud van authentieke details. Via de majestueuze hal of de lift gaat u naar het appartement op de tweede verdieping. U treedt de woning binnen via de hal en komt in een zeer grote leefruimte met open keuken en openslaande deuren naar een balkon. De ruime slaapkamer is tevens voorzien van openslaande deuren naar het balkon. De kozijnen zijn allen voorzien van isolatieglas. Veel opbergruimte in kastenwand en keuken. Aparte ruimte voor de wasmachine en de droger. Apart toilet. Ruime badkamer met douche, toilet en dubbele wastafelcombinatie. Eigen nutsvoorzieningen en zeer goede staat van onderhoud. Gestoffeerd inclusief verlichting. Per direct te betrekken.
Bezichtigen ook buiten kantooruren. Voor vragen of het maken van een afspraak, neem contact op met Dirk jan van der Linden op 06-11495251

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Haarlem
Wijk/buurt: Bakenes
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart