Apartment for rent: no longer available Leidsevaart in Haarlem

  • 90 m2
  • 3 rooms
  • 17 Immediately
  • Indefinite period
On this page you will find all information of this Apartment in Haarlem. You can contact the advertiser if you have any questions.

Volledig gemeubileerd, licht en ruim 2-slaapkamer appartement met uitzicht over het water van de Leidsevaart! Het appartement ligt op 10 minuten fietsen van het centrum van de stad en op slechts 5 minuten van het busstation (Tempeliersstraat). Voor de deur stopt buslijn 80, naar Amsterdam in de ene richting en naar Zandvoort in de andere richting (via NS station Heemstede/Aerdenhout). De woning heeft een balkon aan de voorzijde met uitzicht op het water en een groter balkon aan de achterzijde, gelegen op het westen. De locaties van de internationale school Haarlem zijn ook snel per fiets bereikbaar.

Indeling:
Begane grond: gemeenschappelijke hal, ingang appartement en trap naar:
Eerste verdieping: overloop, ruime L-vormige woon-/eetkamer (8.44 x 5.61) met ramen over de gehele breedte van het appartement, uitzicht over de Leidsevaart. Open keuken met gasfornuis, grote oven, ruime koelkast en vriezer, vaatwasser en magnetron. Toilet en trap naar;
Tweede verdieping: overloop, ruime slaapkamer (4,50 x 3,67 m.) met twee kastenwanden en uitzicht op het water, badkamer met inloopdouche, toilet, wastafel en kastruimte. Tweede slaapkamer (2.14 x 2.43 m.) Aparte ruimte met wasmachine.
Zolder: vaste trap naar de grote (speel) zolder met veel opbergruimte. Het is ook mogelijk hier een werkplek in te richten.

Diversen:
Woonoppervlakte ca. 90 m2;
Uitzicht op de Leidsevaart;
Twee balkons 9oost en zuid);
De woning wordt volledig gemeubileerd aangeboden;
Top locatie in het centrum van Haarlem;
Vlakbij de International School Haarlem;
Huurprijs is exclusief G/W/E/TV-Internet en gebruikerslasten;
Verhuurder heeft het recht van gunning

Read more with an subscription!

General information

City Haarlem
District/Neighbourhood: Natuurkundigenbuurt-oost
Register municipality: Yes
Status: Unfurnished
Housemates: None
Viewing In Consultation

Facilities

Private bathroom
Private kitchen
Private toilet
Private front door
Ask the advertiser
Ask the advertiser
Private living room
Show on map