Apartment for rent: no longer available Verspronckweg in Haarlem

  • 95 m2
  • 2 rooms
  • ? Starting date
  • Indefinite period
On this page you will find all information of this Apartment in Haarlem. You can contact the advertiser if you have any questions.

Deze woning is gesitueerd in een indrukwekkend monumentaal schoolgebouw uit de jaren 20, gelegen in de gewilde Kleverpark buurt dat is getransformeerd in 2022 tot 178 luxe, gerenoveerde en nieuwgebouwde appartementen. Tevens zijn er bij het complex twee gemeenschappelijke tuinen, gemeenschappelijke fiets bergingen en gemeenschappelijke elektrische deelauto’s en -fietsen via het bedrijf HELY Deelvervoer.

Alle appartementen zijn voorzien van een vloerverwarming/koelsysteem in gecombineerd met een waterpomp (geen gas in het gebouw). De woningen worden opgeleverd ZONDER vloerbedekking, gordijnen of lampen – de huurder dient dit zelf te regelen. Aan het einde van de huurperiode dient de woning in dezelfde beginstaat te worden opgeleverd, tenzij de volgende huurder bereid is deze toegevoegde zaken over te nemen.

Dit bijzondere loft appartement aan de Verspronckweg 150 B16, gelegen op de eerste verdieping met balkon op het zuiden, wordt aangeboden inclusief een parkeerplaats in de ondergelegen garage. De vorige huurder van B16 biedt de laminaat vloer en eventueel lampen ter overname aan.

Indeling:
Lift of trap naar 1e verdieping: entree, open woonkamer met complete keuken (vv vaatwasser, combi-oven, koelkast met vriesvak en afzuigkap). Badkamer met inloopdouche en wastafel. Apart toilet.
Slaapverdieping: open vide met zicht op de woonkamer. Inpandige berging met aansluiting voor wasmachine en droger.

Waarborgsom is afhankelijk van de persoonlijke situatie van de huurder (als u bijvoorbeeld zzp'er bent of minder dan 6 maanden in Nederland heeft gewoond is de borg 2 maanden).

Diversen:
Woonoppervlakte 95m2;
Parkeer plek in garage
balkon op het zuiden;
Open slaap vide;
Volledig keuken (vaatwasser, koelkast met vriesvak, inductie kookplaat, combi-oven) en badkamer (uit 2022), alle muren zijn behang klaar en geschilderd;
Verder wordt de woning kaal opgeleverd: bij B16 is de laminaat en lampen ter overname van vorige huurder;
GEEN GAS IN HET GEHELE COMPLEX;
Vloerverwarming en -koeling;
Minimaal huurperiode is 12 maanden, onbepaalde huurovereenkomst;
Borg maximaal 2 maanden;
Niet geschikte voor studenten of kandidaten zonder inkomsten of vermogen (ook niet met een borgsteller).
Huisdieren wel toegestaan.

Read more with an subscription!

General information

City Haarlem
District/Neighbourhood: Kleverpark-noord
Register municipality: Yes
Status: Unfurnished
Housemates: None
Starting date: Ask the advertiser
Viewing In Consultation

Facilities

Private bathroom
Private kitchen
Private toilet
Private front door
Ask the advertiser
Ask the advertiser
Private living room
Show on map