Apartment for rent: no longer available Zijlweg in Haarlem

  • 75 m2
  • 3 rooms
  • 15 Immediately
  • Indefinite period
On this page you will find all information of this Apartment in Haarlem. You can contact the advertiser if you have any questions.

Elegant en licht VOLLEDIG GEMEUBILEERD appartement met 2 slaapkamers en dakterras. De woning is gelegen op de bovenste verdieping (3de verdieping) van dit grote huis gebouwd in 1892 en gerenoveerd tot een extreem hoog niveau om 4 indrukwekkende 2 slaapkamer appartementen te creëren allen met een ‘B’ energielabel. Tijdens de renovatie is ervoor gezorgd om de traditionele kenmerken zoveel mogelijk te behouden en om de moderne faciliteiten op te nemen die van een woning van dit niveau worden verwacht. De woning ligt op steenworp afstand van het bruisende centrum van Haarlem met haar bekroonde winkels en restaurants.

Begane grond: opvallende entree en gemeenschappelijke hal, hal met meterkasten en trap naar

3E VERDIEPING: voordeur naar het appartement, trap naar de ruime woonkamer met houten vloer, hoge plafonds en grote (dubbel glas) openslaande deuren naar het grote dakterras/balkon. Open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur (Siemens) en een Quooker. Hal die leidt naar beide slaapkamers en badkamer, die zijn gelegen aan de voorzijde van de woning met hoge raampartijen (inclusief gordijnen). Moderne, luxe badkamer met dubbele wastafel, toilet en inloop regendouche.
De woning beschikt over een was-/voorraadkast. Een eigen berging voor elke woning, handig voor fietsen, is gelegen aan de achterzijde van het pand en heeft toegang vanuit de zijstraat.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlak ca. 75m2
- Groot balkon/dakterras
- Schuur (16m2)
- 2 slaapkamers, luxe moderne keuken en badkamer
- Woning is stijlvol VOLLEDIG GEMEUBILEERD - inclusief gordijnen, verlichting, vloeren, volledig uitgeruste keuken en badkamer.
- Huurprijs is exclusief g/w/e/TV internet
- Energielabel B
- Verhuurder behoudt zich het recht van gunning voor.

Read more with an subscription!

General information

City Haarlem
District/Neighbourhood: Garenkokerskwartier
Register municipality: Yes
Status: Unfurnished
Housemates: None
Viewing In Consultation

Facilities

Private bathroom
Private kitchen
Private toilet
Private front door
Ask the advertiser
Ask the advertiser
Private living room
Show on map