Apartment for rent: no longer available Grote Houtstraat in Haarlem

  • 79 m2
  • 2 rooms
  • 15 Immediately
  • 27 Certain period
On this page you will find all information of this Apartment in Haarlem. You can contact the advertiser if you have any questions.

Dit zeer goed ingerichte, gestoffeerde appartement met dakterras is gelegen in het centrum van Haarlem in een van de meest gewilde winkelstraten. Doordat de woning aan de achterzijde van dit recentelijk gerenoveerde appartementencomplex (5 appartementen) is gelegen, geniet je zowel van een levendige buurt, als van de rust aan de achterkant van het pand.
De woonkamer en de slaapkamer zijn beiden ca. 30m2 en bieden een zee aan ruimte om verschillende woon-, slaap- en werkruimtes te creëren. De woonkamer biedt, middels openslaande deuren, toegang tot het dakterras van 12m2. Dit gecombineerd met de moderne keuken en badkamer met tweede toilet en een bijkeuken zorgen voor een zeer comfortabele moderne, maar toch karakteristieke woning in het centrum van de stad. De woning heeft overal houten vloeren.

Haarlem, en in het bijzonder deze locatie, is slechts 30 minuten (of minder) met het openbaar vervoer naar Amsterdam (Centraal station, de Zuidas en Sloterdijk bijvoorbeeld) en binnen een uur reis je naar Leiden, Den Haag en Rotterdam. Deze stad is een grote favoriet geworden onder jonge professionals, die vaak in verschillende steden werken, door de afstand tussen wonen en werken, de charme en het karakter van de stad, de geweldige winkels en goede restaurants. Daarnaast geniet iedere inwoner van de stad van de ‘achtertuin’ van Haarlem: het prachtige Nationaal Park Zuid-Kennemerland, de duinen en het strand.

Indeling:
Begane grond: gemeenschappelijke entree, brievenbussen. Trap naar;
Eerste verdieping: entree appartement, hal met ruimte voor kapstok, toilet, entree naar woonkamer (32m2) met moderne open L-vormige keuken (gaskookplaat, vaatwasser, afzuigkap, koelkast met vriesvak) en een ontbijtbar. Openslaande deuren naar het dakterras 12 m2 (richting west). Vanuit de gang kom je via een paar traptreden naar beneden in de enorme slaapkamer met grote raampartij en balkenplafond, die ook voldoende ruimte biedt voor een heerlijk lichte werkruimte. Vanuit de slaapkamer zijn zowel de moderne badkamer met douche, wastafel en tweede toilet, als de bijkeuken met aansluitingen voor de wasmachine en droger bereikbaar.

Diversen:
Woonoppervlakte ca. 79m2;
Terras (12m2 west) aan de achterzijde van het pand;
Gelegen in het centrum van de stad, aan de achterzijde van modern appartementencomplex;
Zeer grote woonkamer en slaapkamer;
Moderne keuken en badkamer;
Bijkeuken, gastentoilet;
Huurprijs is exclusief g/w/e/tv/internet en huurders gemeentelijke belastingen;
Servicekosten Euro 75,- p/m
Verhuurder heeft het recht van gunning

Lighthouse Property Services, expertly guiding you towards your new home.

Read more with an subscription!

General information

City Haarlem
District/Neighbourhood: Binnenstad
Register municipality: Yes
Status: Furnished
Housemates: None
Viewing In Consultation

Facilities

Private bathroom
Private kitchen
Private toilet
Private front door
Ask the advertiser
Ask the advertiser
Private living room
Show on map